top of page

MISELNA ŽOGICA S KONCEPTOM »ZERO WASTE« ali »NIČ ODPADKOV«


V pametno žogo Twist ball so se združili zabava, miselna igra, 3D sestavljanka, priložnost za ohranjanje spominov, hranilnik in tudi zavedanje vrednot trajnostnega pristopa do narave.

Izdelana je iz materialov, ki so okolju prijazni in naravi neškodljivi. To izkazujejo pridobljeni certifikati.


Pametna žoga Twist ball je trpežna, zanesljiva in ima dolgo življenjsko dobo, kar prispeva k zmanjšanju potrebe po zamenjavi in ustvarjanju odpadkov.

Oblika embalaže in njena poslikava prispevata k celotni podobi našega izdelka. 

Embalaža je zasnovana tako, da pametni žogi omogoča varno transportiranje, hkrati pa predstavlja tudi simbol trajnostnega razmišljanja in odgovornega potrošništva.

Ker je embalaža oblikovana trajnostno, ob nakupu pametne žoge ne ustvarjamo dodatnih odpadkov, saj ničesar ne zavržemo.

Embalažo uporabimo znova in znova, ker je uporaben element celotnega izdelka - služi kot podstavek žogici. Žogico po igranju postavimo na stabilno in varno podlago, zato ob nakupu ne kupimo samo igrače, ampak tudi uporaben dodatek. 



Koncept »zero waste« ali »nič odpadkov« vključuje spremembo navad in življenjskega sloga. »Zero waste« predstavlja trajnostno potrošništvo, odgovorno ravnanje z viri, varovanje okolja in zmanjševanje odpadkov. S tem pa prispeva h kakovosti življenja in  boljšemu zdravju prihodnjih generacij.


Zabava s pametno žogo Twist ball je pravi miselni izziv za naše možgane. Obračanje posameznih kalot na žogici, da bi sestavili motiv na njej, nudi vsakemu igralcu, ne glede na starost, veliko

zabave, razvedrila in razgibavanja prstov.




Twist ball ni le miselna igrača – je simbol trajnostnega razmišljanja in odgovornega potrošništva.

 

 

Recent Posts

See All
bottom of page