top of page

PAMETNI TWIST BALL – IGRAČA 4-v-1


Twist ball ni običajna miselna igrača, temveč inovativen izdelek 4-v-1, ki bo navdušil vaše možgane, razvijal prostorsko predstavljivost, krepil povezanost vse družinskih članov in pogrel vaše srce.


1. Miselna žogica:

Twist ball je pametna žoga, ki ponuja zabavo in izziv. 

Z obračanjem kalot tvorimo različne vzorce in motive na žogici, kar spodbuja naše možgane k razmišljanju in reševanju ugank.

 

2. 3D sestavljanka:

Miselna žogica Twist ball je 3D sestavljanka. 

 Sestavljanje kosov v celoto ni le miselni izziv, ampak tudi izobraževalno orodje, ki s fizično dejavnostjo krepi motorične spretnosti, razvija fino motoriko in prostorsko zavedanje. Sestavljanje 3D sestavljank spodbuja razumevanje prostorskih odnosov in perspektive. Poleg tega pa prispeva k razvijanju vztrajnosti in potrpežljivosti. 3D sestavljanke spodbujajo kognitivne, motorične in čustvene sposobnosti. Zato so odlična izbira igrače za otroke in odrasle vseh starosti.

 

3. Hranilnik, šparovček:


Twist ball je več kot igrača – lahko je tudi hranilnik! 

Podolgovata reža dodatnega koščka v žogici omogoča, da notranjost žogice spremenite v prostor za shranjevanje kovancev. Twist ball tako postane pomemben del družinskega varčevanja, ki vabi k sodelovanju, načrtovanju in potrpežljivosti vse družinske člane. Za osvojitev cilja, ki je lahko upodobljen na žogici, skozi režo navdušeno spuščamo kovance.

Poleg motivacije za varčevanje Twist ball spodbuja tudi pomembnost načrtovanja in zastavljanja finančnih ciljev. Zdrave denarne navade nam koristijo vse življenje.


4. Spominek:Twist ball ni samo pametna igrača, je tudi nepozaben spominek na trenutke in prijetne izkušnje: na potovanja, mesta, dogodke, počitnice, rojstne dneve, obletnice, prijatelje, družino, hobije ali osebne dosežke. S svojim unikatnim dizajnom in praktičnostjo je odlično darilo za vse priložnosti ali pa kar tako, da nekomu polepšamo dan.200 views0 comments

Recent Posts

See All

Komentáře


bottom of page